Paluu perheyhtiöön – Lauri Nylund 170-vuotiaan perheyrityksen myynti­päälliköksi

Lignell & Piispasen kotimaan myyntipäälliköksi on nimitetty 01.02.2022 alkaen BBA Lauri Nylund. Lauri Nylund palaa perheyrityksen kaupalliseen organisaatioon toimittuaan viimeiset kolme vuotta Fazer Makeiset Oy:ssa myyntiedustajana. Tätä ennen Lauri on työskennellyt Lignell & Piispasella viennin, HoReCa-asiakkuuksien ja tapahtumien parissa. 

”On hienoa päästä tekemään paluu Lignell & Piispaselle ja samalla kotikaupunkiini Kuopioon. Odotan, että pääsen työskentelemään osana yrityksen ammattitaitoista ja sitoutunutta työyhteisöä ja ​kehittämään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tänä päivänä kuluttajat hakevat juomilta entistä enemmän puhtaita luonnon makuja, yhdistettävyyttä ruoan kanssa ja elämyksellisyyttä. Koen, että Lignell & Piispasen laadukkaat, ​aidoista raaka-aineista valmistetut tuotteet pystyvät vastaamaan näihin toiveisiin niin tänä päivänä kuin tulevaisuudessakin”, kertoo Lauri Nylund.

”Lignell & Piispasella on käynnistymässä ​perheyrityksen 170-vuotisjuhlavuosi, jolle meillä on paljon suunnitelmia, ​toimenpiteitä ja odotuksia ​niin asiakkaiden, kuluttajien, sidosryhmien ja henkilökunnan suuntaan. Olen ylpeä ja innostunut saadessamme talon ja sen tuotteet perin pohjin tuntevan Laurin takaisin ​operatiiviseen toimintaan vahvistamaan myyntiä. Uskon, että Lauri on saanut kehittyvässä, ​asiakaskeskeisyyteen ja elämyksellisyyteen panostavassa ja arvostetussa bränditalossa Fazerilla paljon arvokasta kaupallistamisen ja liiketoiminnan kehittämisen kokemusta ja näkemystä, josta on hyötyä myös ​omassa työssämme”, sanoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Lisätiedot: Kirsi Räikkönen, puh. 040-7700 804, kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi ja Lauri Nylund puh. 044 362 5151

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit.