Loimussa on

juhlan maku

Jouluisia makuelämyksiä yli 170 vuotta

Aina siitä alkaen, kun Gustav Ranin perusti perheyhtiön Kuopioon vuonna 1852, olemme synnyttäneet odottamattomia, jouluisia makuelämyksiä savolaisella virneellä ja erilaisia makuja yhdistelemällä. Niin tänäkin vuonna. Ja kuten joka joulu, nostamme yhdessä ystävien kanssa maljan menneille, tulevaisuuden haaveille ja käsillä oleville hetkille. Sillä elämä on parasta jaettuna.

Loimu 2023 vuosikertaglögi 15%

Tänä vuonna Vuosikertaglögi saa makunsa puutarhan tummanpunaisista mehukkaista luumuista sekä puutarhamarjojen aatelista, aromikkaasta mustaherukasta. Täyteläistä makua täydentää hunajaisen makea taateli sekä perinteiset joulumausteet; neilikka, kaneli ja kardemumma, jotka viimeistelevät maun juhlakauteen sopivaksi. Loimu hehkuu pohjoismaista muotoilua ja kauniin joulun estetiikkaa, lämpimiä ajatuksia ja parasta juhlan makua.

Glögitestin voittaja Kotilieden glögitestissä 10/2023.

Alkoholiton Loimu Premium glögi

Kaunis pohjoismainen muotoilu ja kultainen juhla-asu pukee alkoholittoman Loimu Premium glögin juhlakauteen sopivaksi.

Alkoholiton Loimu Premium on käsityötaidolla valmistettu mustikkainen makuelämys. Pakkauksen kauniin ulkoasun on suunnitellut suomalainen suunnittelija Jaani Vaahtera.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tehtaanmyymälästä.

Loimu väkevä valkoviiniglögi 15%

Loimu Väkevän Valkoviiniglögin jouluinen maku on saanut alkunsa suomalaisessa metsässä. Sen hieno aromi on peräisin Pohjois-Pohjanmaalta poimituista mesimarjoista sekä Siilinjärven Pöljältä kerätyistä kuusenkerkistä. Glögi on uutettu perinteisin menetelmin käsityönä. Sopii erinomaisesti myös talvisiin cocktaileihin.

Loimu glögi 5%

Kotimaiset metsämustikat, ripaus vadelmaa, punaviini, perinteiset joulumausteet ja perheyhtiön kuuden sukupolven käsityötaidot. Parhaalta mustikkainen Loimu maistuu lämmitettynä, seurassa läheisimpien, kun pakkanen paukkuu ja pohjolan tähtitaivas kimmeltää.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tehtaanmyymälästä.

Loimu alkoholiton glögi

Alkoholiton Loimu Glögi valmistetaan punaviinistä, josta alkoholi on poistettu. Mietojen Loimu glögien tapaan myös alkoholiton Loimu on maustettu mustikalla, vadelmalla ja perinteisillä jouluisilla mausteilla, neilikalla, kanelilla ja kardemummalla.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tehtaanmyymälästä.

Uutuus! Loimu luomuglögi 10%

Loimu Luomuglögi on marjainen perinteinen punaviinipohjainen, joulumausteilla kanelilla, neilikalla ja kardemummalla maustettu kotimainen glögi. Pehmeän makuinen glögi on parhaimmillaan 60-asteiseksi lämmitettynä.

Glögitestin voittaja Maku-toimituksen glögitestissä 11/2023.

Tiesitkö tämän glögistä?


Glögi on parhaimmillaan noin 60 asteiseksi lämmitettynä

Avattu glögi säilytetään jääkaapissa

Glögi suositellaan juotavaksi noin vuoden sisällä valmistuspäivästä