Joulutraditioita vuodesta 1852

Jouluisia makuelämyksiä jo 170 vuotta

Aina siitä alkaen, kun Gustav Ranin perusti perheyhtiön Kuopioon vuonna 1852, olemme synnyttäneet odottamattomia, jouluisia makuelämyksiä savolaisella virneellä ja erilaisia makuja yhdistelemällä. Niin tänäkin vuonna. Ja kuten joka joulu, nostamme yhdessä ystävien kanssa maljan menneille, tulevaisuuden haaveille ja käsillä oleville hetkille. Sillä elämä on parasta jaettuna.

Lämmintä glögikautta kaikille!
loimu vuosikertaglögi 2022

Loimu 2022 vuosikertaglögi 15%

Loimu on tehty tuomaan lämpimän kaunista joulun tunnelmaa. Vuoden vuosikerta on valmistettu 170 vuoden käsityötaidolla täyteläisestä punaviinistä, lakoista ja omenista sekä perinteisistä joulumausteista. Vuosikerran uniikki kuvitus juhlistaa yrityksemme historiaa ja pullon vihreä sävy vie metsäisiin tunnelmiin. Pullon on suunnitellut suomalainen suunnittelija Jaani Vaahtera.

Loimu Premium alkoholiton glögi

Perheyrityksemme juhlavuoden kunniaksi valmistimme alkoholittoman, mustikkaisen Loimu Premium glögin. Alkoholiton Premium Loimu on pakattu ylellisen kullanväriseen kauniiseen pulloon, joka on tuttu Loimu vuosikertaglögistä. Pullon on suunnitellut suomalainen suunnittelija Jaani Vaahtera.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tehtaanmyymälästä.

Loimu väkevä valkoviiniglögi 15%

Loimu Väkevän Valkoviiniglögin jouluinen maku on saanut alkunsa suomalaisessa metsässä. Sen hieno aromi on peräisin Pohjois-Pohjanmaalta poimituista mesimarjoista sekä Siilinjärven Pöljältä kerätyistä kuusenkerkistä. Glögi on uutettu perinteisin menetelmin käsityönä. Sopii erinomaisesti myös talvisiin cocktaileihin.

Loimu glögi 5%

Kotimaiset metsämustikat, ripaus vadelmaa, punaviini, perinteiset joulumausteet ja perheyhtiön kuuden sukupolven käsityötaidot. Parhaalta mustikkainen Loimu maistuu lämmitettynä, seurassa läheisimpien, kun pakkanen paukkuu ja pohjolan tähtitaivas kimmeltää.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tehtaanmyymälästä.

Loimu alkoholiton glögi

Alkoholiton Loimu Glögi valmistetaan punaviinistä, josta alkoholi on poistettu. Mietojen Loimu glögien tapaan myös alkoholiton Loimu on maustettu mustikalla, vadelmalla ja perinteisillä jouluisilla mausteilla, neilikalla, kanelilla ja kardemummalla.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tehtaanmyymälästä.

Loimu glögijuoma 5%

Kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. Kun pehmeä mustikka yhdistettiin makeaan vadelmaan ja jouluisiin mausteisiin, syntyi glögi, joka ei oikeastaan olekaan glögi, vaan pikkujoulukauden helmeilevä kuningatar! Loimu Glögijuomassa mukaan on lisätty hiilihappoa ja glögijuoma nautitaan viilennettynä.

Saatavana hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tehtaanmyymälästä.

Tiesitkö tämän glögistä?


Glögi on parhaimmillaan noin 60 asteiseksi lämmitettynä

Avattu glögi säilytetään jääkaapissa

Glögi suositellaan juotavaksi noin vuoden sisällä valmistuspäivästä