Kimmo Tarvainen Lignell & Piispasen juoman­valmistajaksi / tislaajaksi

Lignell & Piispasen uudeksi juomanvalmistajaksi/tislaajaksi on nimitetty 8.8.2022 alkaen Kimmo Tarvainen. Tarvainen on aikaisemmin työskennellyt yli 20 vuoden ajan mehu- ja virvoitusjuomien valmistaja Refresco Finland Oy:ssa juomanvalmistajana ja erilaisissa kehitystehtävissä.

Tarvainen on koulutukseltaan prosessinhoitaja ja hänen työnkuvaansa Lignell & Piispasella kuuluvat juomien valmistuksen mm. tisleet ja uutteet, ohella valmistuksen suunnittelua ja osallistumista tuotekehitykseen. ”Lignell & Piispanen on perinteikäs yritys, joka valmistaa ainutlaatuisia tuotteita luonnon raaka-aineita hyödyntäen. Uskon tuovani juomanvalmistukseen ja yrityksen muuhunkin toimintaan uutta näkökulmaa ja uusia tapoja työskennellä”, Tarvainen kertoo.

”On hienoa saada Kimmo mukaan tiimiin. Juomanvalmistaja on meillä erittäin tärkeässä roolissa, sillä valmistamme pääosan maailmallakin palkituista juomista käsityönä, metsästä lasiin -filosofiaa kunnioittaen. Lisäksi meillä on käynnistymässä useampi laatuun ja kehittämiseen liittyvä hanke, joihin uskon Kimmon tuovan erinomaista lisäarvoa. Valmistuksen osalta Kimmo pääsee aloittamaan työt vauhdikkaasti, sillä työn alla ovat parhaillaan glögit ja kausiuutuudet syys- ja joulusesonkiin”, Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen toteaa.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen, puh. 040 770 0804, kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi
Kimmo Tarvainen, kimmo.tarvainen@lignellpiispanen.fi

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen kolmanneksi vanhin edelleen toimiva ja saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Lähes 170 vuotta pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen – peittämättömiin makuihin joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä ja tuotteistamme www.lignellpiispanen.fi