Jussi Pitkänen Lignell & Piispasen Controller / Financial Manageriksi

Lignell & Piispasen uudeksi Controller/Financial Manageriksi on nimitetty KTM Jussi Pitkänen 8.6.2022 alkaen. Pitkänen on aikaisemmin työskennellyt controllerina Leppävirtalaisessa lämmönjakokeskuksia ja lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä valmistavassa, kansainvälisillä markkinoillakin toimivassa HögforsGST Oy:ssä.

”Lignell & Piispanen on perinteikäs kotimainen perheyritys, jolla on hyvä brändi ja tuotteet. Yritys täyttää tänä vuonna 170-vuotta ja se kertoo itsessään jo paljon yrityksestä. Myös jatkuvassa muutoksessa oleva toimiala on mielenkiintoinen. Odotan mielenkiinnolla mahdollisuutta päästä kehittämään kokonaisvaltaisesti liiketoimintaa ja raportointia”, kertoo Pitkänen.

”Jussi tuo meille mukanaan arvokasta kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta, johon panostamme jatkossa entistä voimakkaammin, sillä näemme vientimarkkinoilla kasvavaa potentiaalia niin klassikkotuotteille kuin uutuuksille. Uskon Jussin tuovan toimintaamme, liiketoiminnan kehittämiseen ja raportointiin uusia näkökulmia ja odotan innolla yhteistyötä”, kertoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen, puh. 040 770 0804, kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi
Controller/Financial Manager Jussi Pitkänen, puh. 040 086 3229, jussi.pitkanen@lignellpiispanen.fi

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen kolmanneksi vanhin edelleen toimiva ja saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Lähes 170 vuotta pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen – peittämättömiin makuihin joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä ja tuotteistamme www.lignellpiispanen.fi