Kesä täynnä elämyksiä

Paikoillanne, valmiit, HEP! Vihdoin se on täällä. Kesä, tuo meidän kaikkien rakastama vuodenaika paahteisine auringonpaisteineen ja virkistävine kesäsateineen. Ja mikäpäs sen parempi keino viettää päivää kuin Lignell & Piispasen vierailukeskuksessa.

Tervetuloa vierailulle viihtymään tai ohimennen pyörähtämään ostoksille.

Kuopion Siikarannassa sijaitseva vierailukeskus tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kesäkaudella ovet ovat avoinna 13.6 – 14.8.2022 tiistaista lauantaihin kello 12.00-18:30. Kuopion Hop-On, Hop-Off-kaupunkibussit pysähtyvät tuona aikana vierailukeskuksen pihalla neljä kertaa päivässä. Tarkista bussien aikataulu verkkosivuilta.

Tehdaskierros ja tasting järjestetään keskiviikosta lauantaihin.
Tehdaskierroksella päästään tutustumaan hienoihin tiloihimme sekä näkemään historiaamme yksityiskohtaisemmin. Kenties löydät yhtymäkohtia omasta historiastasi ja muistoistasi meihin ja tuotteisiimme. Kierroksen jälkeen on luontevaa tutustua tuotteisiin hiukan tarkemmin.

Tastingissa on tarjolla neljä erilaista kesään sopivaa tuotetta ja kuullaan salaisuuksia tuotteiden takaa. Opitaan maistelun saloja ja joku voi huomata omaavansa mitä parhaimmat makunystyrät, jotka erottavat pienimmätkin nyanssit juomista.

Cocktailkouluja järjestetään perjantaisin. Aktiviteetin aikana tutustutaan eri tyylisiin cocktaileihin ja niiden syntyyn. Opetellaan yhdessä valmistusmenetelmiä ja luodaan herkullisia ja kenties ennalta-arvaamattomia yhdistelmiä. Cocktailkoulun ohjelmaan kuuluu myös pieni tehdaskierros. Tule nauttimaan suomalaisesta cocktailkulttuurista yhdessä ystävien kanssa.

Vierailukeskuksesta löytyy myös Tehtaanmyymälä Kauppahuone. Tehtaanmyymälästä voi hankkia enintään 5,5% juomia mukaansa. Valikoimasta löytyy RTD-juomia eli valmiita juomasekoituksia kuten Poplen Strawberry alkoholijuoma, FINNA Lakka ja Mesimarja kuohujuomat sekä paikallisen panimon oluita.

Aurinkoterassilla pääsee nauttimaan Arctic Barin antimia. Arctic Barin cocktaileissa raaka-aineet pääsevät loistamaan ja luodaan kenties arvaamattomiakin yhtälöitä eri tekniikoita hyödyntäen. Cocktaileista esimerkkinä Distillery Shrub, joka saa makunsa etikasta, marjoista ja sokerista keitetystä siirapista. Cocktailit saavat innoituksensa luonnosta, metsästä lasiin -filosofialla kuten Lignell & Piispasen tuotteetkin.

Tehtaanmyymälä Kauppahuone ja Arctic Bar palvelevat kesän ajan aukioloaikojen puitteissa.

Vierailukeskuksen kesäaukioloajat
TI – LA 12:00 – 18:30
(poislukien juhannusviikko, jolloin poikkeusaikataulu)

Tehdaskierros  
Ke – Pe 14:30
La 14:30 ja 16:30

Tasting
Ke – Pe 15:15
La 15:15 ja 17:15

Cocktailkoulu
Pe 16:30

Tarkistathan aikataulun ja varaat paikan ennakkoon verkkokaupastamme, s-postilla visit@lignellpiispanen.fi tai puhelimitse 044 301 9325.

Tervetuloa viettämään elämyksellistä kesää kanssamme!