Juomavinkit kesän juhliin

Kesä on juhlanaikaa, siihen mahtuu monia hyviä aiheita juhliin. Häät, rippijuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, sekä muut merkkipäivät kokoavat ystävät, sukulaiset ja kaverit yhteen. Loppukesän lämpimät illat ovat parasta rapujuhla aikaa, ja kesän lopussa mökkikausi päätetään venetsialaisten merkeissä.

Hauska idea on tehdä juhliin oma Cocktailbaari. Vieraat pääsevät tekemään itse omia drinkkejä. Drinkkiohjeita kannattaa kasata mukaan useista erityyppisistä juomista, huomioiden myös alkoholittomat Mocktailit.

Kesäjuhlien Cocktailit ja Mocktailit

Pople Watermelon

Laita vesimelonipalat pakastimeen n. 4 tuntia ennen drinkin valmistamista. Sekoita blenderissä Pople, jäiset vesimelonipalat ja purista joukkoon limen mehu. Sekoita juoma tasaiseksi ja kaada jäillä täytettyyn lasiin. Koristele esim. limen kuorella ja nauti.

Finna Mocktail

Lisää lasiin jäitä. Taputtele mintun lehdet käsien välissä. Lisää lasiin limen menu ja mintut, täytä lasi FINNA Lakka kuohujuomalla. Sekoita varovasti. Koristele mintun lehdillä ja nauti!

FINNA75 Cocktail

Finna 75

Ravista shakerissä hiilihapottomat ainekset. Siivilöi jäillä täytettyyn lasiin tai rakenna suoraan tarjoilulasiin. Pidennä juoma FINNA lakalla ja sekoita kevyesti. Koristele sitruunankuorella.

Bubble Pople

Rakenna juoma jäillä täytettyyn lasiin ja sekoita. Koristele limelohkolla. Juoma muuttuu näppärästi myös booliksi tai kannujuomaksi.

Pople_strawberry

Bubble Strawberry

Kaada POPLE Strawberry lasiin ja täytä lasi kuohuviinillä. Koristele kesäinen juoma mansikoilla.

Lingoncello Tonic

Rakenna juoma jäillä täytettyyn lasiin ja sekoita. Nauti hyvässä seurassa, koska elämä on parasta jaettuna!