Kevään ja kesäjuhlien juhlajuomat

Kevään ja kesän juhlat tarkoittaa aikaa nauttia auringosta, hyvästä seurasta ja tietysti herkullisista juomista! Olipa suunnitelmissasi valmistujaiset, grillijuhlat, häät tai piknik ystävien kanssa, tässä muutama virkistävä juomavaihto, jotka tekevät juhlistasi ikimuistoiset.

Kuohujuoma tai samppanja

Juhlatunnelmaan sopii mainiosti samppanjan rinnalle alkoholiton Finna Lakka Kuohujuoma. Se sopii kaikille ja on myös erinomainen vaihtoehto alkumaljaksi tai mocktailien raaka-aineeksi. Siinä on juhlaan sopiva ulkoasu ja hienostunut kupliva lakan maku. Finna Lakka sopii myös vegaaneille.

Virkistävät Mocktailit

  Mocktailit eli alkoholittomat drinkit ovat täydellinen valinta, jos haluat tarjota vaihtoehtoja kaikille vieraillesi. Kokeile esimerkiksi raikasta Finna Spritz mocktailia. Tarjoile nämä värikkäät juomat koristeellisista laseista jäiden kera, ja ne varmasti vievät juhlatunnelman seuraavalle tasolle.

  Kesäiset Spritzit

   Kesäiset Spritzit ovat loistava tapa virkistäytyä lämpimänä päivänä. Kotimaisista puolukoista valmistetusta Lingoncellosta valmistat ihanan raikkaan kesäisen drinkin Lingoncello Spritzin. Lingoncello on saanut vaikutteita Italiaisesta Limoncellosta, se sopii erinomaisesti sellaisenaan digestiiviksi tai monien juomasekoituksien raaka-aineeksi.

   Klassiset Cocktaillit

    Tarjoiluista ei kannata unohtaa klassisia cocktaileja, jotka ovat aina suosittuja. Helpot ja kesäisen raikkaat cocktailit kuten Pople Screwdriver, Metsä G&T tai Summer 24 Sour valmistuvat nopeasti ja vaivattomasti.

    Näillä juomatarjoiluideoilla ja resepteillä varmistat, että kevään ja kesän juhlat ovat täynnä herkullisia makuja ja raikkaita juomia. Muista myös tarjota runsaasti vettä ja muita virkistäviä juomia vieraillesi, jotta kaikki voivat nauttia juhlasta täysillä!