Kansainvälistä menestystä IWSC-kilpailussa

Korkeista laatustandardeistaan ja tiukoista arviointikriteereistään tunnettu International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailu on palkinnut vuoden 2024 alkoholijuomia. Valmistamamme Lingoncello-likööri palkittiin kultamitalilla, Gustav Dill Vodka voitti kultamitalin Vodka & Tonic -sarjassa, jossa se valittiin jo viidettä kertaa maailman parhaaksi Vodka Toniciksi. Arvioinnissa Gustav Dill Vodka sai kiitosta aromikkaasta tillin tuoksusta, yrttisestä tasapainoisesta mausta ja erinomaisesta koostumuksestaan.

Lingoncello on kotimainen vastine italialaiselle limoncellolle. Likööri valmistetaan meillä täällä Kuopiossa suomalaisista puolukoista yli 170 vuoden käsityötaidolla. Tuote on herättänyt suurta kiinnostusta sekä kotimaassa että ulkomailla. Toukokuussa Lingoncello-tiimiä tuli vahvistamaan myös Peter Franzén. Lisäksi yhtiön Gustav Cassis likööri palkittiin hopeamitalilla. Tämä täyteläinen ja aromikas mustaherukkalikööri on saanut kiitosta erinomaisesta maustaan ja korkeasta laadustaan.

”On suuri kunnia saada tällaista tunnustusta näin arvostetussa kilpailussa. Nämä palkinnot ovat osoitus siitä, että intohimomme laadukkaiden ja autenttisten makujen luomiseen sekä yrityksen Metsästä lasiin -filosofia kantaa hedelmää,” sanoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

IWSC 2024 kilpailussa palkitut Lignell & Piispasen tuotteet
Lingoncello: IWSC 2024 Gold – Kultamitali
Gustav Dill Vodka Tonic: IWSC 2024 Vodka & Tonic – Kultamitali
Gustav Mustaherukkalikööri: IWSC 2024 Spirit Silver – Hopeamitali
Gustav Dill Vodka: IWSC 2024 Spirit – Hopeamitali
Gustav Arctic Vodka: IWSC 2024 Spirit – Pronssimitali
Gustav Blueberry Vodka: IWSC 2024 Spirit – Pronssimitali