Menestys kansainvälisissä kilpailussa kuten IWSC avaa ovia maailmalle

Toimitusjohtaja Kirsi Räikkösellä on kädessä kansainvälisesti arvostetun IWSC (International Wine & Spirit Competition) kilpailun tulokset. IWSC, on kilpailu, joka on jo puolen vuosisadan ajan arvioinut ja palkinnut maailman parhaat viinit ja alkoholijuomat. ”IWSC on maailmalla arvostettu, kansainvälinen kilpailu, jonka tuloksia seurataan alalla tiiviisti, sillä se asettaa alkoholijuomille kansainvälisen laatutason”, Räikkönen toteaa. Lignell & Piispaselle menestys kansainvälisissä kilpailuissa on tärkeää, sillä se avaa ovia maailmalle.

”Suomalaisia, laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita arvostetaan maailmalla korkealle ja filosofiamme ”Metsästä lasiin” puhuttelee kansainvälisesti. Koronasta huolimatta olemme kuluneen vuoden aikana onnistuneet kasvattamaan myyntiämme perinteisimmille vientialueilla Keski-Eurooppaan. Samaan aikaan olemme avanneet uusia vientialueita ja viemme tuotteita nykyään myös mm. Australiaan, Belgiaan, Luxemburgiin ja Meksikoon ”, Räikkönen kertoo. Arvostetuissa kansainvälisissä kilpailuissa menestyminen on etenkin kansainvälisille asiakkaille tae laadusta ja ensi vuonna 170-vuotta täyttävän perheyrityksen tavoitteena onkin kasvattaa vientiä niin, että yhä suurempi osuus liikevaihdosta tulee viennistä ja että vienti kattaa kaikki mantereet.

Tänäkin vuonna kilpailussa Lignell & Piispasen tuotteista parhaiten pärjäsi Gustav Tilli Vodka. Se nappasi jo kolmannen kerran arvostetuimman Trophy palkinnon maailman parhaana Vodka & Tonic vodkana ja neljännen kultamitalin samassa sarjassa. Räikkösen mukaan metsästä saatavien raaka-aineiden lisäksi myös tillissä on sopiva ripaus eksotiikkaa, joka kiinnostaa Meksikoa myöten. Tilli Vodkan ohella menestystä tuli myös ginien ja liköörien sarjoissa”, Räikkönen hymyilee. ”Uskon, että näillä tuloksilla saamme jälleen avattua keskusteluja uusien maahantuojien kanssa ja vahvistettua kiinnostusta myös nykyisillä markkinoilla, Räikkönen päättää.

Gustav Tilli Vodkan lisäksi Lignell & Piispasen tuotteista hopeisella mitalilla palkittiin Gustav Metsä Gin sekä Distilled Gins että Gin & Double Dutch Tonic -sarjoissa, Gustav Arctic Vodka maustamattomien vodkien sarjassa ja Gustav Arctic Cloudberry likööri liköörien sarjassa.

Lisätietoa IWSC -kilpailusta: https://www.iwsc.net

Lisätiedot:
Kirsi Räikkönen, CEO
kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi