Pikkujoulujen ja loppuvuoden juhlajuomat!

Juhlissa juomat ovat usein keskeisessä roolissa. Tässä jaamme sinulle muutamia juomavinkkejä, jotka sopivat täydellisesti loppuvuoden juhliin, pikkujouluihin, ylioppilasjuhliin tai joulun juhlapöytään.

Kuohujuoma tai samppanja on aina tyylikäs valinta juhlapäivään. Se luo juhlavan tunnelman ja sopii mainiosti maljannostoon vaikkapa ylioppilaalle tai juhlistamaan vuoden saavutuksia työporukan kesken. Huomioithan juhlia järjestäessäsi myös alkoholittomat vaihtoehdot. Alkoholiton Finna Lakka Kuohujuoma on erinomainen vaihtoehto alkoholittomaksi juomaksi maljannostoon. Siinä on juhlaan sopiva ulkoasu ja hienostunut kupliva lakan maku.

Glögit luovat lämpimän juhlatunnelman. Tarjoa sekä alkoholitonta, että alkoholillista glögiä, jotta kaikki vieraasi voivat nauttia lämmittävästä ja maistuvasta juomasta. Loimu 2023 vuosikertaglögi tuo pöytääsi juhlan. Vuosikertaglögi on puettu jokavuotiseen juhla-asuun ja Loimu Premium alkoholiton glögi hehkuu juhlaa kultaisessa koristellussa pullossa. Vuosikertaglögin 2023 maku tulee puutarhan tummanpunaisista luumuista ja puutarhamarjojen aatelista mustaherukasta. Makua täydentää hunajaisen makea taateli. Lämmitä glögit 60 asteiseksi ja tarjoa lämpimänä kauniisti koristelluista laseista juhlaan sopivalla tavalla.

Kokeile juhlajuomaksi myös jotain uutta! Syksyn uutuutena Loimu tuoteperheeseen on tullut kaunis heleänpunainen Loimu Glüh Gin likööri. Se on valmistettu omenamehusta, mustaherukasta, mustikkamehusta, joulumausteista ja Metsä Ginistä. Loimu Glüh Gin sopii erinomaisesti lämpimäksi drinkiksi omenamehun kanssa lämmitettynä.

Loimuspritzer (6 annosta)

2,5 dl Loimu Luomuglögiä (10%)

1 plo Kuivaa kuohuviiniä

Granaattiomenan siemeniä

Karpaloita

Appelsiinisiivuja

Jäitä

Laita jäät, appelsiininsiivut, karpalot ja granaattiomenansiemenet laseihin. Lisää glögi.

Kaada kuohuviini laseihin ja sekoita kevyesti.