Lignell & Piispaselle FSSC 22000 laatusertifikaatti

Lignell & Piispaselle on myönnetty elintarviketurvallisuusjärjestelmän FSSC 22000 laatusertifikaatti. Elintarviketurvallisuudella ja sertifioinneilla on keskeinen rooli elintarvikealan liiketoiminnan riskienhallinnassa ja se on luotettava osoitus siitä, että yrityksen toimintakulttuuri tähtää tuoteturvallisuuden ja laadun jatkuvaan kehittämiseen ja toiminnan arvioimiseen tavoitteiden mukaisesti.

Yhteistyökumppaneille ja kuluttajille sertifiointi näyttäytyy entistäkin vastuullisempina tuotteina ja vastuullisuuden korostamisena kaikessa tekemisessä läpi koko arvoketjun. Elintarviketurvallisuus ja laatupolitiikka on Lignell & Piispasella strategisessa toiminnan keskiössä ja jatkuvan kehittämisen alla. Kattavassa arvioinnissa Lignell & Piispasen elintarviketurvallisuusjärjestelmä ja suorituskyky käytiin lävitse perusteellisesti. Koko Lignell & Piispasen henkilökunta on osallistunut laatutyön kehittämiseen.

”Olemme erittäin ylpeitä laadun ympärillä tehdystä työstä koko organisaatiossa. Laatu ja jatkuva yhdessä kehittäminen ovat meille äärimmäisen tärkeä osa arkea. Laatutyöhän ei oikeastaan lopu koskaan, vaan se on intoa ja asennetta tehdä asiat vielä paremmin ja tavoitteellisesti. Elintarviketurvallisuus ja vastuullisuus on meillä strategian ja toiminnan keskiössä. Laatujärjestelmämme sertifioinnilla haluamme osoittaa kumppaneillemme ja asiakkaille, että panostamme jatkuvaan kehittämiseen ja että myös ulkopuolinen, puolueeton taho on todennut toimintamme laadun tason. Näiden järjestelmien ylläpidolla ja jatkuvalla parantamisella varmistamme sen, että kuluttajat ja asiakkaat voivat nauttia vastuullisesti tuotettuja tuotteita turvallisesti jatkossakin”” Kirsi Räikkönen iloitsee.