Kansainvälinen IWSC palkitsi Lignell & Piispasen juomia

Lignell & Piispasen tuotteita palkittiin jälleen kansainvälisesti arvostetuimmassa IWSC kilpailussa. Tänä vuonna tuotteista parhaiten menestyivät liköörit – ensimmäistä kertaa mukana ollut, hopeaa voittanut liköörien uudempaa tyylisuuntaa edustava Saltkis Suolakaramelli Shotti sekä perinteiset marjaliköörit.

”Menestyminen kansainvälisissä kilpailuissa kuten IWSC on meille tärkeää erityisesti viennin kannalta, sillä IWSC on maailmalla arvostettu, kansainvälinen kilpailu, jonka tuloksia seurataan alalla tiiviisti”, Räikkönen kertoo. Seuraavana kansainvälisille markkinoille ollaankin suuntaamassa Saltkis Suolakaramelli Shotin kanssa, jonka pakkausta on uudistettu vientimarkkinoita ajatellen. ”Saltkis Suolakaramelli Shotin maussa on leikitelty rohkeasti suolaisen ja makean yhdistelmällä ja se miellytti myös tuomaristoa. Saltkis sai erityisesti kehuja maun monipuolisuudesta. Tuomariston mukaan tuote on hyvin tehty ja erittäin nautinnollinen”, Räikkönen toteaa.

Olen erityisen iloinen myös marjaliköörien menestyksestä. 170-vuotisjuhlavuotta viettävän yrityksemme juuret ovat vahvasti luonnon raaka-aineissa ja valmistamme marjaliköörit edelleen perinteisin menetelmin marjoista uuttamalla. Esimerkiksi lakkaliköörimme valmistus marjoista valmiiksi tuotteeksi kestää lähes kaksi vuotta”, Räikkönen jatkaa. ”Hienoa että metsästä lasiin-filosofiaamme ja käsityötaitoamme arvostetaan myös kansainvälisesti. Ja on arvostettu jo vuodesta 1900, jolloin Mesimarjalikööri nappasi kultaa Pariisin maailmannäyttelyssä”.

Saltkis Suolakaramelli Shotin, Mesimarjaliköörin ja Lakkaliköörin lisäksi Lignell & Piispasen tuotteista palkittiin Gustav Metsä Gin, Gustav Tilli Vodka ja vientituotteista Gustav Aquavit.

Lisätietoa IWSC -kilpailusta: https://www.iwsc

Lisätiedot:
Kirsi Räikkönen
Toimitusjohtaja
Puh. 040 7700 804
kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit.