Anu Pesonen Lignell & Piispasen myyntikoordinaattoriksi

Lignell & Piispasen myyntikoordinaattoriksi on nimitetty Anu Pesonen 8.3.2023 alkaen. Anu on aikaisemmin työskennellyt vientiassistentin tehtävissä sahatavara-alalla.

Tähän tehtävään Anun houkutteli mielenkiintoinen mahdollisuus työskennellä maineikkaassa pitkän historian omaavassa yrityksessä. ”Lignell & Piispanen on perinteikäs ja arvostettu yhtiö, jolla on upea brändi. Hienoa päästä mukaan tähän porukkaan. Uskon, että aikaisemmasta kokemuksestani viestiassistentin tehtävässä on hyötyä Lignell & Piispaselle kansainvälisen kaupan näkökulmasta. Suurella mielenkiinnolla perehdyn uuteen työtehtävääni ja toimialaan syvemmin. ”

”Anun vahva kansainvälisen vientikaupan kokemus sekä monipuolinen kielitaito tukevat yrityksemme kansainvälistymisstrategiaa. Toivotamme Anun lämpimästi tervetulleeksi tiimiin.”, sanoo toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen toiseksi vanhin edelleen toimiva ja saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Historiamme on opettanut meitä keskittymään olennaiseen – peittämättömiin makuihin joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä ja tuotteistamme www.lignellpiispanen.fi