Mikael Smolander Lignell & Piispasen laatuasian­tuntijaksi

Lignell & Piispasen laatuasiantuntijaksi on nimitetty 5.9.2022 alkaen Mikael Smolander. Smolander on aikaisemmin työskennellyt mm. työnjohtotehtävissä HKScanilla sekä laatu- ja tuotekehitysasiantuntijana Maustajalla.

Lignell & Piispasen laatuasiantuntijan tehtävässä Mikaelin houkutteli laaja vastuualue uuden elintarviketurvallisuusjärjestelmän kehittämisessä sekä monipuoliset työtehtävät. Tuotteissa puolestaan kiehtoo niiden käsintehty luonne, maanläheisyys sekä hienostunut aromimaailma.

”Uskon, että monipuolinen taustani erilaisten elintarvikkeiden parissa auttaa minua näkemään laatukulttuurin kehittämiskohteet uusin silmin. Odotan työltäni mielenkiintoisia haasteita osaavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä”, Mikael kertoo.

”Toivotamme Mikaelin lämpimästi tervetulleeksi tiimiin. Olemme rakentamassa uutta FSSC22000 -laatujärjestelmää ja uskon, että Mikaelilla on projektiin, kuten myös muuhun toimintaamme paljon annettavaa”, toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen sanoo.

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen kolmanneksi vanhin edelleen toimiva ja saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Lähes 170 vuotta pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen – peittämättömiin makuihin joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä ja tuotteistamme www.lignellpiispanen.fi