Mari Haaksluoto ­ Lignell & Piispasen ­ markkinointipäälliköksi

Lignell & Piispasen markkinointipäälliköksi on nimitetty 12.1.2023 alkaen Mari Haaksluoto. Mari on aikaisemmin työskennellyt mm. markkinointipäällikön tehtävissä Carlsonilla sekä Chief Designer/Design Team Managerina ja tuotepäällikön tehtävissä Best Friend Groupilla (Nordic Pet Care). Marin aikaisempi työkokemus brändin rakentamisesta ja design osaamisesta markkinointi- ja tuotepäällikön tehtävissä luo erinomaisen pohjan tulla vahvistamaan Lignell & Piispasen brändin kehitystyötä ja kaupallista tiimiä.

”Brändin ja kuluttajalähtöisyyden merkitys kasvun vauhdittajana on tärkeässä roolissa Lignell & Piispasen kehitystyössä niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Marin monipuolinen kokemus niin designin, brändin rakentamisen kuin kaupan alan ymmärrys tukevat hienosti 170-vuotiaan perheyrityksen tavoitteita. Metsästä lasiin -filosofian kommunikoinnin vahvistaminen pakkauksista kuluttajakohtaamisiin on markkinointiviestintämme ytimessä. Mahtavaa saada Mari mukaan tiimiimme”, toteaa toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Tähän tehtävään Marin houkutteli mahdollisuus päästä työskentelemään maineikkaassa, pitkän historian omaavassa yrityksessä laadukkaiden tuotteiden ja upean brändin parissa. Intohimo, koulutus ja monipuolinen työkokemus markkinoinnin parissa, antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen strategisesta markkinoinnista, prosesseista, johtamisesta ja käytännön toteutuksista. Näistä Mari uskoo olevan paljon etua myös tässä tehtävässä.

”Ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä näin upean brändin parissa mahtavassa tiimissä, tarjoamassa makuelämyksiä Pohjolan luonnosta. Odotan innolla!”  Mari kertoo.

Lisätiedot Kirsi Räikkönen puh. 040 770 0804, Mari Haaksluoto puh. 050 361 1737

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen toiseksi vanhin edelleen toimiva ja saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Lähes 170 vuotta pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen – peittämättömiin makuihin joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä ja tuotteistamme www.lignellpiispanen.fi