LIGNELL&PIISPANEN LANSEERAA GININ – LIGNELL&PIISPASEN UUSI ARTISAANIGIN ON KUNNIANOSOITUS SUOMALAISELLE METSÄLLEI

Maailmalla vodkalla ja liköörillä palkintoja niittänyt perheyritys Lignell&Piispanen lanseeraa Helsinki Drink Festivalin yhteydessä uuden Gustav Metsä Gin artisaaniginin, jonka inspiraation lähteenä on toiminut suomalainen metsä.

Kuopiolainen Lignell&Piispanen on tunnettu kotimaisten, villien raaka-aineiden hyödyntäjänä ja Gustav Metsä Gin jatkaa samalla teemalla. Gustav Metsä Gin syntyi kunnioituksesta suomalaista metsää ja luontoa kohtaan. Suomalaisen luonnon puhtaat raaka-aineet ovat meille itsestäänselvyyksiä, mutta kaikkialla näin ei ole.

”Gustav Metsä Ginin tarina sai alkunsa Kuopiossa muutama vuosi takaperin, kun ryhmä aasialaisia vaati päästä vierailemaan mustikkaviljelmille. Se että tuotteissamme käytettävät marjat poimitaan käsin suoraan metsästä, oli vieraille käsittämätön ajatus, ja lopulta meidän ei auttanut, kuin viedä vieraat metsään katsomaan mistä käyttämämme raaka-aineet tulevat”, Lignell&Piispasen toimitusjohtaja Harri Nylund mainitsee.

”Pohjolan metsien aamukasteen hetki ja sen rikas tuoksumaailma, sekä makuelämys olivat lähtökohtana uuden ginimme valmistuksessa”, sanoo Lignell&Piispasen tislaajamestari Mika Mönkkönen. ”Metsien makumaailma on uskomattoman runsas ja puhdas ja tämän aarreaitan haluamme tuoda kuluttajien ulottuville”, Mönkkönen jatkaa.

Gustav Metsä Gin on käsityönä aromitislattu premium-luokan gini ja sen valmistuksessa on käytetty mm. katajanmarjaa, kuusenkerkkää, koivunlehteä, voikukanjuurta, juhannusruusun terälehteä, kardemummaa, sitruunaa, basilikaa, korianteria ja rosépippuria.

Gustav Metsä Gin lanseerataan Helsinki Drink Festivalilla perjantaina 1.3.2019 ja se on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta 21.3. lähtien. Tämän lisäksi uusi Ginimme on jo nyt saatavilla seuraavista baareista ja ravintoloista:

Helsinki:
Bar Haven,
Bar Lilla e.
Bar Runar
Goldfish
Kämp Bar
St. George Wintergarden & Garden Bar
Kuopio:
Pannuhuone Gust. Ranin
Apteekkari
Ravintola Malja
Turku:
Bar4
Ylläs:
Ylläksen Pihvikeisari

Lisätiedot:
Harri Nylund
044 585 2561
harri.nylund@lignellpiispanen.fi

Kuva- ja materiaalipyynnöt:
Leena Ojas
044 722 9693
leena.ojas@lignellpiispanen.fi

Lataa lehdistötiedote tästä >>

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME