Syyskaudella tehtaamme yhteydessä oleva myymälä, Kauppahuone, on avoinna perjantaisin kello 15.00 – 17.00. Poikkeuksen tekee itsenäisyyspäiväviikko jolloin kauppa on avoinna torstaina 3.12. Lisäksi voit noutaa glögejä ja muita juomia tehtaanmyymälästä jouluviikolla maanantaina 21.12. ja tiistaina 22.12.

Ennen joulua järjestämme myös kolme tapahtumaperjantaita, jolloin vierailijoilla on mahdollisuus osallistua tehdaskierrokselle. Kierrosten osallistujamäärä on rajoitettu joten kierroksille osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, tästä lisätietoa alla. Lisäksi tapahtumaperjantaisin anniskelualueemme on auki ja siellä voi maistella sesonkiin sopivia drinkkejä ja tasting-paketteja. Tule mukaan yksin, kaksin tai kokoa ystävistä tai työkavereista pikkujouluseurue ja tule nauttimaan!

TAPAHTUMAPERJANTAIT:

Pyhäinpäivän perjantai 30.10. avaa Lignell & Piispasen syyskauden kolmen tapahtuman sarjan.
Perjantainana 27.11. Lignell & Piispasella juhlitaan pikkujouluperjantaita.
Perjantaina 18.12. Lignell & Piispasella vietetään jouluun valmistujaisia ja kierroksilla paneudutaan glögin saloihin.

TEHDASKIERROKSET:

Kello 14.00 ja kello 17.00

Tehdaskierroksella kuulet Lignell & Piispasen historiasta ja pääset tutustumaan alkoholijuomien valmistukseen ja tehtaaseemme. Tehdaskierrokselle mahtuu mukaan enintään 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kierroksen kesto on noin 45 minuuttia ja hinta 10 €. Ilmoittautumiset kierroksille osoitteeseen info@lignellpiispanen.fi

KAUPPAHUONEEN ARCTIC BAR

Kauppahuoneen yhteydessä sijaitseva anniskelualueemme on avoinna kello 15.00 –  19.00.
Baarissa pääset nauttimaan paikan päällä Lignell & Piispasen tuotteita. Myynnissä on erilaisia tasting-annoksia sekä sesongin juomia. ’

KAUPPAHUONE

Kauppahuoneen vähittäismyynti palvelee myös kello 15.00-19.00. Kauppahuoneella myynnissä mietoja alkoholijuomia sekä ihania Loimu-lahjapakkauksia pikkujoulu- tai joululahjaksi tai vaikka tuliaisina mukaan vietäväksi.
Tarjolla myös erien häntiä erikoishinnoin.

Lämpimästi tervetuloa maistelemaan ja viihtymään!

Korttimaksu paikan päällä. Tapahtuma K-18. Koronatilanteen osalta seuraamme tarkasti viranomaisohjeistusta ja pidätämme oikeuden peruuttaa tapahtuma, mikäli tilanne niin vaatii.

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME