Oletko Sinä etsimämme myyntipäällikkö?

Haemme Suomen 3. vanhimpaan perheyritykseen Lignell & Piispaselle rautaista myynnin ammattilaista, jolla on janoa jalkautua asiakkaiden pariin. Metsästä lasiin -filosofia sekä luonnon marjojen ja yrttien hyödyntäminen juomissamme on ollut aina toiminnan keskiössä yhdessä asiakaslähtöisyyden ja brändien kehittämisen kanssa. Olemme niittäneet menestystä tuotteillamme niin kuluttajien parissa kuin arvostetuissa kansainvälisissä kilpailuissakin (mm. IWSC, Global Spirits Masters).

Nyt haemme Sinua

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

kehittämään asiakassuhteita ja kasvattamaan kotimaan myyntiä (HoReCa ja PT) osana kaupallista tiimiämme.

Toivomme sinulta:
• Aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta ja pitkäjänteisestä myyntityöstä ja asiakassuhteiden rakentamisesta ja kehittämisestä
• Asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja janoa saavuttaa asetetut tavoitteet
• Strategista, mutta samalla käytännönläheistä otetta tekemiseen. Tartut toimeen ja innostut haasteesta kaupallistaa vahvoja brändejä kilpaillulla markkinalla.
• Sujuvia esiintymis- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
• Toimipaikkasi voi sijaita joko pääkonttorillamme Kuopiossa tai pääkaupunkiseudulla, mutta odotamme sinulta matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan 170 vuotiaan perheyrityksen ja maineikkaan alkoholivalmistajan kaupallisessa tiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään kotimaan kaupallista toimintaa ja rakentaa tunnettuutta ja asiakas- ja kuluttajakohtaamisia brändeillemme yhdessä alansa huippuammattilaisten kanssa.

Mikäli koet olevasi etsimämme myyntipäällikkö, lähetä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 21.11.2021 mennessä osoitteeseen kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen puh. 040-7700 804.

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen kolmanneksi vanhin edelleen toimiva ja saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Lähes 170 vuotta pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen – peittämättömiin makuihin joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä ja tuotteistamme www.lignellpiispanen.fi