Ihana Saltkis Suolakaramelli Shotti on hyvää sellaisenaan, mutta se sopii loistavasti myös erilaisiin juomasekoituksiin. Tässä neljä (tai oikeammin viisi) vinkkiä, miten voit käyttää Kisua kotibaarissa. Kaikkien juomien tekeminen onnistuu helposti ihan keittiön perusvälineillä.

SALTKIS CIDER MIMOSA

2 cl Saltkis Suolakaramelli Shottia
4-6 cl granaattiomenamehua
4-6 cl kuivaa tai puolikuivaa omenasiideriä

Kaada kuohuviinilasiin Saltkis ja granaattiomenamehu. Täytä lasi omenasiiderillä ja sekoita.

SALTKIS APPLE & RUM COCKTAIL

2 cl Saltkis Suolakaramelli Shottia
2 cl laadukasta rommia
kuivaa tai puolikuivaa omenasiideriä

Lisää jäillä täytettyyn lasiin Saltkis ja rommi. Täytä lasi kuivalla tai puolikuivalla omenasiiderillä. Päälle voit halutessasi ripotella hiukan kanelia antamaan makua.

SALTKIS CARAMEL ICED COFFEE

4 cl Saltkis Suolakaramelli Shottia
kylmäuutettua kahvia

Lisää jäillä täytettyyn lasiin Saltkis ja kylmäuutettu kahvi. Kylmäuutetun kahvin tekeminen ei ole vaikeaa kotonakaan. Yksinkertaiset ohjeet valmistukseen löydät esimerkiksi Valion sivuilta laittamalla hakusanaksi ”Cold Brew Coffee”.

Jos oikein haluat herkutella tai tehdä esimerkiksi kahvisen jälkkärin, lisää lasin pohjalle kinuskikastiketta ja koristele juoma kermavaahdolla tai vaniljajäätelöllä ja kinuskikastikkeella (kuva alla). Mutta ole varovainen, tämä herkku vie kielen mennessään!

SALTKIS CARAMEL WHITE RUSSIAN (MYÖS VEGENÄ)

2 cl Saltkis Suolakaramelli Shottia
2 cl Crafted Cold Brew Coffee likööriä
maitoa tai kauramaitoa

Lisää jäillä täytettyyn lasiin Saltkis ja Crafted Cold Brew kahvilikööri. Täytä lasi joko tavallisella tai kauramaidolla. Halutessasi voit laittaa juomaan myös puolet maitoa ja puolet kuohukermaa, jolloin mausta tulee täyteläisempi.

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME