Viikon päästä vappuillaan ja toivottavasti aurinkoisessa säässä. Vappuun kuuluvat grillaus, pitkät brunssit ja piknikit ystävien kanssa. Suunnittelimme yhdessä Pannuhuone Gust. Ranin ravintolapäällikön Antti Talvisen kanssa vapuksi nämä valloittavat vappujuomat. Kaikissa vappujuomissa pääosassa ovat marjaisat ja täyteläiset maut. Ensimmäisenä listalta löytyy Metsä Martini, jonka pohjana toimii Gustav Metsä Gin. Kaksi muuta taas on tehty Poplen marjaisista likööreistä ja ne toimivat niin cocktaileina kuin kannujuominakin. Kaikki reseptit on tehty helposti saatavilla olevista raaka-aineista ja juomien valmistus onnistuu helposti myös kotibaarissa.

METSÄ MARTINI

4 cl Gin
1 mansikka
2 cl sitruunamehua
2 cl raparperimehua (Brunneby)

Murskaa mansikka shakerin pohjalle, lisää loput raaka-aineet ja jäät ja ravista. Tuplasiivilöi juoma cocktail lasiin ja koristele mansikan viipaleilla.

Gustav Metsä Gin on saatavilla Alkon myymälöistä. Varmista saatavuus Alkon verkkosivuilta. Tuotteen voi myös tilata Alkon verkkokaupan kautta lähimpään Alkon myymälään.

FRUITY PUNCH

5 cl Pople Strawberry likööriä
5 cl mangomehua
2 cl sitruunamehua
Sitruunalimonadia

Rakenna juoma haluamaasi lasiin ja koristele limen viipaleilla ja mansikoilla.

FRUITY PUNCH KANNU

50 cl Pople Strawberry likööriä
50 cl mangomehua
15-20 cl sitruunamehua
Pidennetään sitruunalimonadilla

Pople Strawberry likööri on saatavilla Alkon myymälöistä 700 ml ja 500 ml pullossa ja laivoilta 500 ml pullossa. Varmista saatavuus Alkon verkkosivuilta. Tuotteen voi myös tilata Alkon verkkokaupan kautta lähimpään Alkon myymälään.

BERRYLICIOUS PUNCH

5 cl Pople Blueberry likööriä
2 cl vadelmasiirappia
2 cl sitruunamehua
Pakastemarjoja
Minttua
Sitruunalimonadia

Rakenna juoma haluamaasi lasiin ja koristele marjoilla ja mintulla.

BERRYLICIOUS PUNCH KANNU

50 cl Pople Blueberry likööriä
20 cl sitruunamehua
20 cl vadelmamehua (Brunneby)
Pakastemarjoja
Minttua
Pidennetään sitruunalimonadilla

Pople Blueberry likööri on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta ja laivoilta. Varmista saatavuus Alkon verkkosivuilta. Tuotteen voi myös tilata Alkon verkkokaupan kautta lähimpään Alkon myymälään.

Lue myös VAPPUJUOMAT BRUNSSIPÖYTÄÄN