Metsä Shrub

Tässä kolme kesädrinkkiä aurinkoisiin hellepäiviin. Näistä löytyy kaikille jotakin – puutarhan aarteista metsäiseen makumaailmaan ja sieltä tropiikin sitruksisiin tunnelmiin. Reseptien takana on tuttuun tapaan Pannuhuone Gust. Raninin ravintolapäällikkö Antti Talvinen.

Metsä Shrub sa makunsa suomalaisen metsän antimista. Juomaa varten tee metsämarjoista Shrub (resepti alla). Shrub säilyy jääkaapissa viikkojen ajan. Metsäistä makua juomaan antaa Gustav Metsä Gin, jonka maussa maistuvat muun muassa kerkkä, koivunlehdet ja puolukka.

METSÄ SHRUB

4 cl Gustav Metsä Gin
6 cl metsämarjashrubia
vichyä

Rakenna juoma jäillä täytettyyn lasiin ja koristele tuoreilla marjoilla.

SHRUB

500 g marjoja (vadelmaa, mustikkaa)
0,5 l vettä
1 dl valkoviinietikkaa
2-2,5 dl sokeria

Sekoita ainekset sokeria lukuunottamatta ilmatiiviiseen astiaan. Anna uuttua jääkaapissa yön yli.  Siivilöi hyvin, lisää sokeri ja sekoita. Pullota  ja säilytä jääkaapissa korkillisessa pullossa.

Gustav Metsä Gin saatavilla Alkosta. Tarkista saatavuus Alkon myymälöistä Alkon verkkokaupan kautta ja tarvittaessa tilaa lähimpään Alkoon. Myös minipullossa!

Resepti Metsä Shrub

Keskikesällä sukelletaan nauttimaan puutarhan antimista. Poimi kaupasta Tilli Vodkan seuraksi mukaan kurkkua ja minttua. Tämä juoma on oiva valinta niin grillijuhlien alkumaljaksi kuin rapujuhliinkin.

RANININ PUUTARHA

4 cl Gustav Tilli Vodkaa
2 cl sitruunamehua
2 cl seljankukkamehua
3 siivua kurkkua
5 lehteä minttua
vichyä

Rakenna juoma jäillä täytettyyn lasiin. Koristele syötävillä kesäkukilla kuten kissankellon tai metsäkurjenpoven kukilla. Voit käyttää koristeluun myös kurkkua ja minttua jos kukkia ei ole tarjolla.

Gustav Tilli Vodka saatavilla Alkosta ja laivoilta. Tarkista saatavuus Alkon myymälöistä Alkon verkkokaupan kautta ja tarvittaessa tilaa lähimpään Alkoon.Myös minipullossa!

Raninin Puutarha
Resepti Raninin Puutarha

Tropiikin tunnelmaa kuumiin kesäiltoihin!

ORANGE MANGO FIZZ

4 cl Pople Orange-Mango likööriä
1 kananmunan valkuainen
2 cl sitruunamehua
2 cl sokerisiirappia
vichyä

Laita jääpaloja ja raaka-aineet shakeriin ja ravista. Siivilöi juoma jäillä täytettyyn korkeaan lasiin. Koristele appelsiiniviipaleilla.

Pople Orange-Mango saatavilla Alkosta ja laivoilta. Tarkista saatavuus Alkon myymälöistä Alkon verkkokaupan kautta ja tarvittaessa tilaa lähimpään Alkoon.

Resepti Pople Orange-Mango

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME