Cocktaileja ja kuppikakkuja La 7.10. klo 16:30

44,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa L&P Vierailukeskukselle maistelemaan cocktaileja ja paikallisen Bloom & Cakes -tilausleipomon minikuppikakkuja lauantaina 7.10.2023 klo 16:30!

Tervetulojuoman jälkeen tastingissä tarjoilemme kolme erilaista cocktailia ja näiden makupareina herkulliset Kaisu Mattisen leipomat minikuppikakut.

Cocktailien ja leivonnaisten maistelun ohella käymme läpi jokaisen maisteltavan cocktailin valmistuksen ja reseptin, sekä kerromme lisää cocktailien taustoista, valmistuksesta ja trendeistä.

Tastingin kesto noin 75 min, minkä jälkeen on mahdollista osallistua tislaamokierrokselle hintaan 10,00 € / henkilö. Tislaamokierrokselle ilmoittautuminen onnistuu paikan päällä.

Allergiatiedot: Minikuppikakut sisältävät tai voivat sisältää seuraavia: maitotuotteet, gluteenia sisältävät viljat, kananmunat, soijalesitiini, voi sis. pieniä määriä hasselpähkinää ja mantelia. Kysythän tarvittaessa lisää: visit@lignellpiispanen.fi

Lisätietoja Bloom & Cakes -tilausleipomosta: https://www.bloomandcakes.fi/

Mikäli haluatte alkoholittomat juomat, niin lisäättehän tästä tiedon tilauksenne kommentteihin, tai olette yhteydessä Vierailukeskusemme henkilökuntaan sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystietomme: visit@lignellpiispanen.fi / 044 3019 325.

Lisätiedot

Aika/time

Cocktaileja ja kuppikakkuja la 7.10. klo 16:30