Pikkujoulut kolkuttavat jo ihan oven takana. Tunnetko muuten pikkujoulujen historiaa? Alun perin pikkujouluperinne syntyi Upsalan ja Lundin yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa  1800-luvun loppupuoliskolla. Siitä pikkujoulujen vietto vakiintui osaksi jouluperinteitä varsinkin erilaisissa yhteisöissä, kuten yrityksissä sekä yhdistyksissä.

Pikkujoulujen tarjoilut suunnitellaan usein juhlan jouluiseen henkeen sopivaksi, niin myös nämä syksyn uutuudesta Crafted Orange Punch:ista suunnitellut reseptit. Reseptit on suunnitellut tuttuun tapaan Pannuhuoneen ravintolapäällikkö Antti Talvinen. Nämä maistuvat drinkit valmistuvat helposti kotikeittiössä ja sopivat loistavasti pikkujouluihin piristämään tunnelmaa.

Crafted Orange Punch on rommissa uutetuista appelsiineista, kanelista, karamellista ja kaakaosta valmistettu likööri. Orange Punch toimii erinomaisesti myös kuuman kaakaon (tumma) kanssa sekä erilaisissa juomasekoituksissa

ORANGE PUNCH MULE

4 cl Crafted Orange Punch
Puolikkaan limen mehu
Puolikkaan appelsiinin mehu
Alkoholitonta inkivääriolutta
Rakenna juoma jäillä täytettyyn lasiin ja koristele appelsiinisiivulla.

ORANGE PUNCH MARTINI

4 cl Crafted Orange Punch
Puolikkaan limen mehu
Puolikkaan appelsiinin mehu
1 cl sokerilientä
Laita Orange Punch, limen mehu ja appelsiinin mehu jäillä täytettyyn shakeriin, ravista ja tuplasiivilöi lasiin. Koristele appelsiinilla.

ORANGE PUNCH SMASH

4 cl Crafted Orange Punch
Puolikkaan sitruunan mehu
Puolikkaan appelsiinin mehu
10 mintun lehteä
Sokerisiirappia
Muutama tippa suolalientä
Laita raaka-aineet jäiden kanssa shakeriin, ravista ja tuplasiivilö on the rocks -lasiin. Koristele appelsiinilla ja mintulla

Katso myös viime vuoden vinkit  PIKKUJOULUJEN COCKTAILIT JA KANNUJUOMA  Crafted  Apple & Spices on saatavana Alkon tilausvalikoimasta  www.alko.fi.

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME