Lignell & Piispasen kotimaan myyntipäälliköksi on nimitetty 01.02.2022 alkaen BBA Lauri Nylund. Lauri Nylund palaa perheyrityksen kaupalliseen organisaatioon toimittuaan viimeiset kolme vuotta Fazer Makeiset Oy:ssa myyntiedustajana. Tätä ennen Lauri on työskennellyt Lignell & Piispasella viennin, HoReCa-asiakkuuksien ja tapahtumien parissa. 

”On hienoa päästä tekemään paluu Lignell & Piispaselle ja samalla kotikaupunkiini Kuopioon. Odotan, että pääsen työskentelemään osana yrityksen ammattitaitoista ja sitoutunutta työyhteisöä ja ​kehittämään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tänä päivänä kuluttajat hakevat juomilta entistä enemmän puhtaita luonnon makuja, yhdistettävyyttä ruoan kanssa ja elämyksellisyyttä. Koen, että Lignell & Piispasen laadukkaat, ​aidoista raaka-aineista valmistetut tuotteet pystyvät vastaamaan näihin toiveisiin niin tänä päivänä kuin tulevaisuudessakin”, kertoo Lauri Nylund.

”Lignell & Piispasella on käynnistymässä perheyrityksen 170-vuotisjuhlavuosi, jolle meillä on paljon suunnitelmia, ​toimenpiteitä ja odotuksia ​niin asiakkaiden, kuluttajien, sidosryhmien ja henkilökunnan suuntaan. Olen ylpeä ja innostunut saadessamme talon ja sen tuotteet perin pohjin tuntevan Laurin takaisin operatiiviseen toimintaan vahvistamaan myyntiä. Uskon, että Lauri on saanut kehittyvässä, asiakaskeskeisyyteen ja elämyksellisyyteen panostavassa ja arvostetussa bränditalossa Fazerilla paljon arvokasta kaupallistamisen ja liiketoiminnan kehittämisen kokemusta ja näkemystä, josta on hyötyä myös ​omassa työssämme”, sanoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Lisätiedot: Kirsi Räikkönen, puh. 040-7700 804, kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi ja Lauri Nylund puh. 044 362 5151

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit.

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME