Gingin maistuisiko gin? Nämä valloittavat gin drinkkireseptit ovat Mikael Johnssonin käsialaa ja ne on helppo valmistaa myös kotona. Jos kotoa ei löydy shakeria, voit aina hyödyntää sekoittamiseen esimerkiksi hillopurkkia. Raikkaita makuhetkiä!

GUSTAV NEGRONI

30ml Gin
30ml Campari
30ml Vermutti
appelsiiniviipale

Lisää kaikki ainesosat jääpaloilla täytettyyn On the rocks -lasiin ja hämmennä kevyesti lusikalla. Koristele appelsiinin viipaleella.

CRAFTED SUMMER RUBY NEGRONI

30ml Crafted Summer Ruby Grapefruit
30ml gin
30ml makea vermutti
verigreippiä

Lisää kaikki ainesosat jääpaloilla täytettyyn lasiin ja hämmennä kevyesti lusikalla. Jos kaipaat lisää greipin makua, purista sekaan hieman verigreippiä. Koristele verigreipjn viipaleella.

GUSTAV GIN BASIL SMASH

60ml Gin
22.5ml tuoretta sitruunamehua
10ml sokerisiirappia
12 basilikan lehteä

Murskaa basilikan lehdet kevyesti shakerin pohjalla ja lisää ainekset ja jäitä shakeriin. Ravista 30 sekuntia ja siivilöi jäillä täytettyyn lasiin.
Koristele basilikan lehdillä

RUBY GIN SOUR

45ml Gin
45ml Crafted Ruby Grapefruit
25ml sitruunamehua
3 tl sokerisiirappia
1 kananmunan valkuainen
2 pirskausta Appelsiini bitteriä

Lisää ainekset shakeriin sekoita ja siivilöi juoma lasiin.

Reseptien takana on Mikael Johnsson, 44v drinkkiharrastaja Lohjalta. Mikaelia inspiroi cocktailien tekeminen ja niiden valokuvaus ja  hän tutustuu mielellään uusiin juomiin ja niiden historiaan. Mikael julkaisee blogissaan ja somekanavissaan aktiivisesti cocktailvinkkejä ja maisteluarvioita tuotteista. Mikaelin harrastus ovat olleet jo pitkään pientuotanto ginit ja hä nen makukirjastossaan on tällä hetkellä noin 200 eri giniä. Uusin kiinnostava tuotealue on konjakit.

SIVUSTO ON TARKOITETTU
18 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE.
OLETKO TÄYSI-IKÄINEN?

KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOAMME HYVÄKSYT EVÄSTE- JA KÄYTTÖEHTOMME