Vierailukeskustyöntekijöitä

Haemme tänä vuonna 170-juhlavuotta viettävän perheyrityksemme markkinointi- ja myyntihenkisiä vierailukeskustyöntekijöitä. Haemme työntekijöitä sekä vakituiselle tuntisopimukselle että kausitöihin.

Vierailukeskuksessamme vierailee sekä kotimaisia että ulkomaisia ryhmiä. Ryhmille tarjottaviin palveluihin kuuluvat mm. tehdaskierrokset ja tastingit. Lisäksi vierailukeskuksessa asiakkaita palvelevat tehtaanmyymälä ja Arctic Bar, jossa on anniskeluoikeudet. Vierailukeskuksen työntekijät työskentelet vierailukeskuksen eri toiminnoissa tarjoten ryhmille ainutlaatuisia elämyksiä. Näiden tehtävien lisäksi tehtäviin voi kuulua myös muita myynnin ja markkinoinnin tehtäviä matkailun ja elämyspalveluiden parissa.

Valittavilta henkilöiltä toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, ulospäinsuuntautuneisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja rohkeaa otetta. Hyvä kielitaito, kokemus matkailualalta ja anniskelupassi ovat tehtävässä selkeä etu. Työskentely tapahtuu vierailukeskuksen aukioloaikoina myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten joustavuus työaikojen suhteen on tärkeää. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tanja.kamaja-miskala@lignellpiispanen.fi. Halutessasi voit kysyä Tanjalta myös lisätietoja tehtävästä.

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä, tuotteistamme ja vierailukeskuksestamme www.lignellpiispanen.fi