Vierailukeskustyöntekijä

Tule työkaveriksi meille Lignell & Piispaselle kehittämään Kuopion alueen matkailuliiketoimintaa.

Haemme vastuullista ja oma-aloitteista henkilöä Vierailukeskuksen tiimiimme tarvittaessa töihin kutsuttavaan tehtävään. Työ sopii hyvin muiden töiden tai opintojen ohelle.

Tehtävään kuuluu Vierailukeskuksen asiakaspalvelu, tehdaskierrokset, tastingit, cocktailkoulut ja näiden valmistelut. Lisäksi hoidat tislaamossa olevan Artic Barin baaritoiminnot ja mahdollisuuksien mukaan kesällä pääset mukaan tapahtumatyöhön. Tehtävä edellyttää 18-vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle iloisen ja auttavaisen työyhteisön nykyaikaisessa työympäristössä Kuopion Siikarannassa kansainvälisesti toimivassa alkoholitalossa. Pääset mukaan kehittämään matkailuliiketoimintaa Kuopion alueella. Perehdytämme sinut tehtävään osaamisesi ja taustasi mukaan.

Hakemukset ja lisätietoja: Lauri Nylund p. 044 362 5151, lauri.nylund@lignellpiispanen.fi.

Toimi pian, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lignell & Piispanen Vierailukeskus
Siikaranta 20, 70620 Kuopio
+358 44 301 9325

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä, tuotteistamme ja vierailukeskuksestamme www.lignellpiispanen.fi