Osa-aikainen työntekijä tuotannon tiimiin

Expiry date: 15.9.2023

Tule työkaveriksi meille Lignell & Piispaselle. Haemme osaksi tiimiämme osa-aikaista tuntityöntekijää tuotantoon.

Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy:

  • Työkokemusta alalta
  • Prosessi- tai elintarvikealan koulutus
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • Valmius tehdä 2-vuorotyötä
  • Trukkikortti
  • Hygieniapassi
  • Kokemusta laatujärjestelmästä

Tehtävässäsi on tärkeää reipas ote työntekoon, halu oppia uusia asioita ja kehittää uusia toimintatapoja. Koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta alalla on etua, mutta aiempi kokemus tai koulutus ei ole välttämätöntä tehtävässä menestymiselle. Arvostamme vastuullista asennetta sekä hyvää tiimihenkeä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän mielenkiintoisella ja alati muuttuvalla toimialalla. Uudet, modernit toimitilamme sijaitsevat Kuopiossa Siikarannassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannonvastaava Tiina Koponen p. 044 749 0224 ma 4.9. klo 11–12 ja pe 8.9. klo 14–15.

Toimithan pian ja lähetä hakemuksesi 15.9.2023 mennessä tiina.koponen@lignellpiispanen.fi edellä mainittuun sähköpostiin. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu, jo kuudennessa sukupolvessa toimiva perheyritys. Kaikkea toimintaamme ohjaavat perusarvomme: omaperäinen, luova ja sosiaalinen. Menestyksemme perustuu 170-vuoden tietotaitoon ja osaamiseen, sekä pohjolan metsistä ja pelloilta saataviin 100% puhtaisiin raaka-aineisiin, joista valmistamme maailmalla palkitut tuotteemme metsästä lasiin -filosofian mukaisesti. Tuotteissamme voit maistaa mm. kuusenkerkän, mesimarjan, lakan ja tillin ainutlaatuiset maut. Lue lisää www.lignellpiispanen.fi.