Tislaaja/juomanvalmistaja vakituiseen työsuhteeseen

Expiry date: 26.6.2022Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu, jo kuudennessa sukupolvessa toimiva perheyritys. Kaikkea toimintaamme ohjaavat perusarvomme: omaperäinen, luova ja sosiaalinen. Menestyksemme perustuu 170-vuoden tietotaitoon ja osaamiseen, sekä pohjolan metsistä ja pelloilta saataviin 100% puhtaisiin raaka-aineisiin, joista valmistamme maailmalla palkitut tuotteemme metsästä lasiin -filosofian mukaisesti. Tuotteissamme voit maistaa mm. kuusenkerkän, mesimarjan, lakan ja tillin ainutlaatuiset maut.

HAEMME NYT TIIMIIMME SINUA TISLAAJA/JUOMANVALMISTAJA

vastaamaan ainutlaatuisten tuotteidemme valmistuksesta yhdessä tuotekehitys- ja valmistustiimin kanssa. Sinulla on elintarvike- tai prosessitekniikan koulutus ja kokemusta elintarvikeprosesseista ja raaka-aineiden käsittelystä. Työnkuvaasi kuuluu mm. monipuolinen raaka-aineiden esikäsittely (uuttaminen ja tislaus), valmistuksen suunnittelu pullotussuunnitelman mukaisesti sekä juomien valmistus luovasti ja perinteitä kunnioittaen, luonnon ainutlaatuisista raaka-aineista

Tehtävässäsi on tärkeää reipas- ja suunnitelmallinen asenne ja halu oppia uusia asioita ja kehittää uusia toimintatapoja. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojemme ja sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä eduksi on hyvä fyysinen kunto.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän mielenkiintoisella ja alati muuttuvalla toimialalla. Uudet, modernit toimitilamme sijaitsevat Kuopiossa. Tehtävä on vakituinen ja työt voit aloittaa vaikka heti.

Heräsikö kiinnostuksesi?
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityksen ja valmistuksen vetäjä Marko Matilainen. Markon tavoitat puh. 050 3987 912. Lähetä hakemuksesi 26.6.2022 mennessä osoitteeseen marko.matilainen@lignellpiispanen.fi. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua ja työ alkaa pikimmiten..

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä, tuotteistamme ja vierailukeskuksestamme www.lignellpiispanen.fi