Markkinointi-/
viestintä­päällikkö

Expiry date: 20.11.2022

Onko markkinointi ja kaupallistaminen intohimosi? Haluatko olla mukana kehittämässä maineikkaan 170-vuotiaan perheyrityksen brändejä niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla?

Haemme Suomen 2. vanhimpaan perheyritykseen Lignell & Piispaselle markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista, jolla on janoa ja näkemystä brändiarvon kasvattamiseen. Metsästä lasiin -filosofia sekä luonnon marjojen ja yrttien hyödyntäminen juomissamme on aina ollut toiminnan keskiössä yhdessä asiakaslähtöisyyden ja brändien kehittämisen kanssa. Olemme niittäneet menestystä tuotteillamme sekä kuluttajien parissa että kansainvälisissä kilpailuissa. Esim. Gustav Tillivodka on valittu neljä kertaa maailman parhaaksi makuvodkaksi (IWSC) ja Loimu hurmaa kuluttajia vuodesta toiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Nyt tarvitsemme sinua

MARKKINOINTI-/VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

vahvistamaan kaupallista tiimiä. Vastuullasi on Lignell & Piispanen -brändin sekä tuotemerkkiemme brändiarvon ja tunnettuuden kasvattaminen niin kuluttaja- kuin asiakaskentässä.

Päätehtäviäsi ovat:
• Brändi- ja viestintästrategian laatiminen ja toteuttaminen yhdessä kaupallisen organisaation kanssa
• Budjetointi, toimenpiteiden suunnittelu, aikataulutus ja seuranta niin kotimaassa kuin suurimmissa vientimaissa yhdessä kumppaniverkoston kanssa.
• Tuoteportfolion hallinta tuoteaktivointeineen. Pääset työskentelemään brändien parissa niiden jokaisessa elinkaaren vaiheessa – ideasta ja lanseerauksesta lähtien.
• Olet myös mukana liiketoiminnan kehittämisessä sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä kotimaan ja kansainvälisen myyntitiimin, tuotekehityksen, tuotannon ja vierailukeskuksen tiimin kanssa.

Toivomme sinulta:
• Aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta ja pitkäjänteisestä strategisesta markkinoinnista ja viestinnästä.
• Mielellään kansainvälistä kuluttajatuotteiden tai elintarvike/juomateollisuuden kokemusta sekä kaupan ja horecan tuntemusta.
• Näet pakkauksen roolin tärkeänä mediana säännellyllä toimialalla
• Kokemusta monikanavaisesta markkinointiviestinnästä sekä digitaalisten medioiden hyödyntämisestä tunnuslukuja kehittämällä.
• Asiakas- ja kuluttajalähtöistä ajattelutapaa ja janoa saavuttaa asetetut tavoitteet yhdessä muun L&P-tiimin kanssa. Idearikkauden rinnalla lähestyt haasteita analyyttisesti ja seuraat saavutettuja tuloksia lukujen kautta.
• Hahmotat ja hyödynnät viestinnän tarjoamat mahdollisuudet.
• Strateginen mutta samalla käytännön läheinen ja idearikas ote tekemiseen. Tartut toimeen ja innostut ja innostat haasteesta kaupallistaa vahvoja brändejä kilpaillulla ja säännellyllä toimialalla
• Sujuvat esiintymis- ja viestintätaidot vähintään suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan eteenpäin katsovan ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksia hyödyntävän 170-vuotiaan perheyrityksen ja maineikkaan alkoholivalmistajan kaupallisessa tiimissä, missä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään uusia sekä jo 1800-luvulla lanseerattuja brändejä. Toimipaikkasi on Kuopiossa ja raportoit toimitusjohtajalle. Organisaatiomme on ketterä ja hierarkia matala, joten tässä on sinulle näköalapaikka niin toimialaan kuin itsesi kehittämiseen markkinoinnin ja viestinnän parissa.

Mikäli innostuit, niin vastaanotamme mielellämme cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 20.11.2022 mennessä osoitteeseen kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi

Lisätietoja: toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen puh. 040-7700 804.