Laatuasiantuntija määräaikaiseen työsuhteeseen

Expiry date: 22.6.2022Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu, jo kuudennessa sukupolvessa toimiva perheyritys. Kaikkea toimintaamme ohjaavat perusarvomme: omaperäinen, luova ja sosiaalinen. Menestyksemme perustuu 170-vuoden tietotaitoon ja osaamiseen, sekä pohjolan metsistä ja pelloilta saataviin 100% puhtaisiin raaka-aineisiin, joista valmistamme maailmalla palkitut tuotteemme metsästä lasiin -filosofian mukaisesti.

HAEMME NYT MÄÄRÄAIKAISEEN (9-12KK) TYÖSUHTEESEEN OSA-AIKAISTA LAATUASIANTUNTIJAA

Tule rakentamaan kanssamme yritykselle uutta FSSC22000 -laatujärjestelmää. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ISO/FSSC22000 standardin tuntemista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, nopeaa päätöksentekokykyä ja tarkkuutta. Aiempi kokemus ISO/FSSC22000 tai vastaavasta GFSI-standardista on selkeä etu tehtävässä menestymiseen. Soveltuva koulutus löytyy esim. kemian, farmasian tai elintarvikealalta.

Työnkuvaasi kuuluu laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän kehittäminen, jalkauttaminen ja ylläpito yhdessä laadunvalvontatiimin kanssa. Lisäksi tehtäviäsi ovat laatujärjestelmä- ja laatukäsikirjatyön koordinointi, prosessien kuvaaminen ja kehittäminen, dokumentointi, raportointi, sisäinen auditointi ja henkilöstön koulutus. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojemme ja yrityksen johdon kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Laatuvastaavan tehtävä on osa-aikainen, mutta sitä on mahdollista täydentää esimerkiksi laadunvalvonnan/tuotekehityksen/tuotannon työtehtävillä.

Toivomme sinulta:
• Kokemusta vastaavasta tehtävästä ja soveltuvaa koulutusta
• Osaamista esim. Lean –ajattelumallista
• Innostusta ja motivaatiota kehittää ja luoda uutta, mutta myös kykyä viedä asiat maaliin
• Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi?
Lisätietoja tehtävästä antaa 16.-20.6. välillä kehitysjohtaja Harri Nylund. Harrin tavoitat puh. 044 585 2561 tai harri.nylund@lignellpiispanen.fi. Lähetä hakemuksesi 22.6.2022 mennessä osoitteeseen harri.nylund@lignellpiispanen.fi. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua.

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä, tuotteistamme ja vierailukeskuksestamme www.lignellpiispanen.fi