Controller/ Financial Manager

Expiry date: 8.5.2022

Haemme 170-vuotis juhlavuottaan viettävään, Suomen 2. vanhimpaan perheyritykseen Lignell & Piispaselle rautaista taloushallinnon ammattilaista. Metsästä lasiin -filosofia sekä luonnon marjojen ja yrttien hyödyntäminen juomissamme ovat aina olleet toimintamme keskiössä yhdessä asiakaslähtöisyyden ja brändiarvon kasvattamisen kanssa. Tämän rinnalla liiketoiminnan ja talousraportoinnin kehittämisellä on merkittävä rooli kannattavan kasvun tukemisessa. Haemmekin nyt Sinua


CONTROLLER / FINANCIAL MANAGER

vastaamaan yrityksemme taloushallinnosta yhdessä tiimisi kanssa. Vastuullasi on mahdollisesti myös henkilöstöhallinto. Organisaatiokulttuurimme on matalahierarkinen ja yrittäjähenkinen. Titteleitä ei kumarrella ja koko organisaatiossa on kehittämisen ja tekemisen meininki. Toimit läheisessä yhteistyössä oman hallinnon tiimisi ohella organisaatiomme muiden toimintojen, kuten tuotannon, varastohallinnan, valmistuksen ja kaupallisen organisaation kanssa.

Tässä monipuolisessa ja kiinnostavassa tehtävässä pääset osaksi Lignell & Piispasen kasvua ja tulevaisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä osaavassa työyhteisössä ja eteenpäin menevässä toimintaympäristössä sekä laajat toimivaltuudet taloushallinnon, raportoinnin, liiketoiminnan järjestelmien ja hr-toimintojen kehittämisessä. Pääset tekemään monipuolisesti mm. taloushallintoa budjetoinnista tilinpäätökseen, raportointia, analyyseja, kirjanpitoa sekä sisäistä laskentaa ja palkkahallintoa. Tärkeässä roolissa ovat myös erillislaskelmat liiketoimintapäätösten tueksi.

Toivomme sinulta:
• Aikaisempaa näyttöä monipuolisesta taloushallinnon ja raportoinnin johtamisesta sekä operatiivisesta toiminnasta.
• Vahvaa taustaa controller-tyylisistä tehtävistä, kirjanpidosta sekä tilinpäätöksen tekemisestä. Sinulla on numerotarkka työskentelyote, ERP-järjestelmän (Digia Enterprise) tunteminen katsotaan eduksi.
• Ymmärrät liiketoiminnan erilaisia prosesseja ja haluat olla mukana kehittämässä näitä. Prosessi/valmistavan teollisuuden sekä FMCG liiketoiminnan kokemus auttavat onnistumaan työssäsi.
• Strategista, mutta samalla käytännönläheistä otetta tekemiseen. Tartut toimeen ja innostut sekä haasteista sekä innostat kollegojasi. Numeroiden avulla johtaminen saa sinut syttymään ja haluat tukea työkavereitasi asiakaslähtöisissä kasvucaseissa.
• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joilla pystyt kommunikoimaan usean eri sidosryhmän kanssa ja tuomaan oman näkemyksesi rohkeasti esiin. Sinulla on sujuvat esiintymis- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.
• Relevanttia kaupallisen alan koulutusta sekä erinomaisia MS Office -taitoja ja kokemusta raportoinnin työkaluista, kuten Power BI.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan 170-vuotiaan perheyrityksen ja maineikkaan alkoholivalmistajan johtoryhmässä. Pääset osallistumaan tehdasta ja liiketoimintaa koskeviin päätöksiin aktiivisesti eri tasoilla. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään taloushallintoa sekä pientä ja ketterää tiimiäsi, hr:ää sekä olla mukana liiketoiminnan kehittämisessä. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Mikäli innostuit, niin vastaanotamme mielellämme cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.5.2022 mennessä: kirsi.raikkonen@lignellpiispanen.fi
Toimithan nopeasti, sillä aloitamme rekrytointiprosessin välittömästi.
Lisätietoja: toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen puh. 040 7700 804.

170-vuotta metsästä lasiin. Vuonna 1852 perustettu alkoholitalo Lignell & Piispanen viettää tänä vuonna 170-vuotisjuhlavuotta. Olemme Suomen kolmanneksi vanhin yhä saman suvun omistuksessa oleva perheyritys. Valmistamme Kuopiossa juomia ”metsästä lasiin” -filosofiaa kunnioittaen. Pitkä historiamme on opettanut keskittymään olennaiseen –ainutlaatuisiin makuihin, joissa voi maistaa alkuperän. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat mm. Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit. Lisätietoa meistä, tuotteistamme ja vierailukeskuksestamme www.lignellpiispanen.fi